Vannscootere, ATV, Tilhengere

Kontakt: post@rhelleland.no / 51 22 55 07

Kontakt: post@rhelleland.no / 51 22 55 07

Pris

Fra:

kr271,900.00

Kr: 217 520,00

2024 MAVERICK SPORT DPS T 1000R FIERY RED 40/105 KMT

3…2…1: ACTION!

Hvis et bilde teller mer enn 1000 ord, vil dette klippet være som å lese en bok om hvor rask og praktisk Maverick Sport er når den pushes til yttergrensene. Klar for å prøve en?

Vær komfortabel når du kjører det siste stykket. Vår smaleste side-by-side der hver tomme er en ekte Can-Am. Bygget for å prestere både på lange turer og nye stier med pålitelig, spennende kapasitet.

GJØR ALT MED EN SIDE-BY-SIDE-MASKIN
INGEN JOBB FOR STOR, INTET GJØRMEHULL FOR DYPT, INGEN SVING FOR SKARP.

YTELSEN DU TRENGER.
Vår side-by-side-serie gir deg gode svar på alle terrengsituasjoner. Traxter bringer muskler til arbeidsdagen. Maverick ble bygget for å beherske stiene.

LAG DINE EGNE KJØREREGLER

Maverick trekker foran med den beste fjæringen noensinne på en Can-Am. Smart-Shox semi-aktiv fjæringsteknologi responderer raskt i alle terreng. Det er derfor vi leder an.

GRISEVÆR? NULL PROBLEM.

KOMFORTTILBEHØR
Slipp elementene løs, hva enn det blir. Fra justerbare seter til klimakontroll tilbyr våre side-by-sides tilbehør for å holde deg komfortabel i alt terreng og i all slags vær.

GREPET SOM GIR STÅLKONTROLL
SMART-LOK DIFFERENSIAL
Smart-Lok er verdens mest avanserte offroad-differensial. Du velger en innstilling basert på terrenget, og den styrer automatisk den optimale kraften til hvert hjul. La ingen stier forbli uutforsket.

MER KRAFT.
KLASSELEDENDE MOTORER
Mer kraft, mindre støy, og enda mindre vedlikehold: Motorene i våre side-by-side er noen av de beste i bransjen på ytelse og pålitelighet. Designet for et liv i naturen, ikke i garasjen.
Hvor kjøring virkelig kan ta deg. Utforsk, kjør og brøl offroad i vårt spesialbygde kjøretøy med høy ytelse for hva som helst. Den tok oss til seierspallen i Dakar, 4 år på rad. Nå er det din tur til å ta ledelsen.
Uovertruffen offroad-ytelse venter på deg. Fres gjennom ethvert terreng og gå aldri på akkord med kraft, komfort, tilkobling eller stil. Kom deg ut og kjør så søla skvetter med den kraftigste Can-Am SSV-en.

Vær komfortabel når du kjører det siste stykket. Vår smaleste side-by-side der hver tomme er en ekte Can-Am. Bygget for å prestere både på lange turer og nye stier med pålitelig, spennende kapasitet.

KOMPLETT FØRERKOMFORT
Eksklusiv Ergo-Lok-cockpit
Med alt du trenger og litt mer, setter denne kompakte side-by-side de to passasjerene i sentrum, ved å bruke vårt Ergo-Lok-design for ekstra passasjerplass uten å måtte gå ut over bredden på 50 tommer.

VIRKELIG NYTTIG DISPLAY
Lyssterkt 4,5” multifunksjonelt digitalt display
Hold øye med Maverick Trail og dens vitale tegn med en helt ny 7,6 tommers skjerm. Lys og lesbar under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller under fingertuppene – takket være et hurtigvalgstastatur.

KOMPROMISSLØS OPPBEVARING
Klasseledende 20,2 L oppbevaring
Ti LinQ-festepunkter er innebygd i Maverick Trail, sammen med et lasteplan, 20,2 L innvendig oppbevaring og mer. Og hver centimeter er designet for å brukes til det fulle.

DREIEMOMENT PÅ KOMMANDO
Mest reaksjonssterk 4WD & CVT-transmisjon
Våre 1000 cc-pakker har Quick Response System (QRS) CVT-transmisjon og valgbar 2WD / 4WD med åpen frontdifferensial og Brake Traction Control (BTC) kombinert, for å svare direkte på kjøringen din. Design med høy luftstrøm og drivrembeskyttelse.

SPESIALISERT FOR HVA DET MÅTTE VÆRE
Beskyttelse med lang levetid
Maverick Trail er sterk, velkonstruert og forberedt på kamp. Fra et profilert stålbur til integrert støtfanger i stål foran og fulle bunnplater er Maverick Trail utrustet for å passe ethvert eventyr.

Klargjøring og registrering på 11000 kommer i tillegg

Se vedlagte spesifikasjonsark for nermere info på denne modellen

Dersom denne skal nedklasses til 40 kmt kommer gebyr fra vegvesen i tillegg på 1050* ved visning. Ta kontakt for nermere info vedrørende dette

*Dette endrer seg i takt med statens vegvesens takster